Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 januari 2008

PacketFronts och NetNordics expansion i Norge fortsätter

PacketFront har i samarbete med sin norska partner NetNordic, slutit avtal om att skapa ett öppet fiberbaserat nÀt för delar av Norges mest bredbandsorienterade kommun.
Det Àr Bykle kommuns nÀtbolag Bykle Breiband som nu skall bygga ett öppet nÀt till utvalda hushÄll och fritidshus i Setersdal i Aust-Agder i södra Norge. Det nya nÀtet blir ett tillÀgg till nuvarande bredbandsnÀt som levererats av LyseTele.

”Vi tycker det Ă€r viktigt att kunna erbjuda anvĂ€ndarna valfrihet som har blivit ett ökande krav frĂ„n marknaden”, sĂ€ger Bykle Breibands Kenneth Pedersen-Rise.”VĂ„ra nya kunder kommer dĂ€rför att fĂ„ möjlighet att vĂ€lja olika IPTV paket och Internetpaket frĂ„n olika leverantörer. FrĂ„n början kommer bland annat Homebase att leverera sina tjĂ€nster, men fler tjĂ€nsteleverantörer kommer att lĂ€ggas till lĂ€ngre fram.”

PacketFront ska ocksÄ leverera Advanced Services Routers (ASR) i ASR 5000-serien till Bykle Breiband. Det Àr en av PacketFronts norska partner, NetNordic, som stÄr för design och leverans av nÀtet som bl.a. skall ge IPTV och 100Mb InternettjÀnster. NetNordic skall Àven ansvara för implementering och drift.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2