Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 januari 2008

Ungerska UD säkrar ambassaders kommunikation med Sectras Tigerprodukter

Ungerska Utrikesdepartementet har köpt Sectras Tigersystem för att sÀkra kommunikationen mellan landets beslutsfattare och dess tjÀnstemÀn pÄ ambassader. Avtalet omfattar Tiger XS produkter för avlyssningssÀker talkommunikation.
"Vi förbereder oss nu inför vÄrt EU-ordförandeskap 2011. En viktig uppgift för vÄra ambassader Àr att förmedla kÀnslig information för att hÄlla beslutsfattare i Ungern och inom EU uppdaterade. Tiger XS Àr en mycket lÀttanvÀnd produkt som löser vÄrt behov att kommunicera sÀkert pÄ ett kostnadseffektivt sÀtt", sÀger Dr. Mårta Fekszi Horvåthné,
Statssekreterare pÄ ungerska Utrikesdepartementet.

Tigerprodukter anvÀnds av myndighets- och försvarskunder i hÀlften av EU:s 27 medlemslÀnder. Tiger XS Àr ett personligt talkrypto som skyddar mobil och fast telekommunikation och den ger Àven möjlighet till krypterad fax och dataöverföring.
Tiger XS Àr sÀkerhetsgodkÀnd av EU till den höga sÀkerhetsnivÄn Secret UE.

"Sectras satsning pĂ„ att skydda talkommunikationen mellan de högsta Ă€mbetsmĂ€nnen pĂ„ den europeiska myndighetsmarknaden har resulterat i att vi nu fĂ„r möjlighet att vĂ€lkomna ungerska Utrikesdepartementet in i vĂ„r krets av TigeranvĂ€ndare", sĂ€ger Jan-Olof BrĂŒer, VD och koncernchef pĂ„ Sectra.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2