Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 30 januari 2008

Enea startar Wireless Solution Center

Enea förstÀrker sitt erbjudande mot mobilindustrin med satsningen pÄ Enea Wireless Solution Center (WSC).
Genom att fokusera mobilexpertisen till WSC kan Enea Äta sig större utvecklingsuppdrag inklusive integration, vidareutveckling och optimering av kundens, Eneas eller tredje parts mjukvaror.

”EfterfrĂ„gan pĂ„ totallösningar, inte bara enstaka komponenter utan mjukvara och konsulttjĂ€nster integrerade och levererade som helhet, ökar”, sĂ€ger Johan Wall, vd och koncernchef för Enea. ”Enea Ă€r experter pĂ„ plattformsutveckling för mobilindustrin och det förtydligar vi med satsningen pĂ„ WSC.”

DĂ„ mobiltelefonbranschen Ă€r tydligt konsumentinriktad mĂ„ste den snabbt svara pĂ„ nya kundkrav. Ökad komplexitetsgrad och korta utvecklingstider ger ett stadigt ökande behov av integration och specialisering. WSC Ă€r ett helhetserbjudande som allt fler mobilaktörer Ă€r intresserade av dĂ„ de söker en erfaren partner att lĂ€gga ut stora utvecklingstagande pĂ„, och som behĂ€rskar att integrera, vidareutveckla och optimera sina egna, Eneas och eventuellt tredje parts mjukvaror för sina specifika behov.

WSC, som finns i Lund, startade i höstas med ett antal pÄgÄende kundprojekt. I samtliga sitter Enea nÀra kunden för att optimera och vidareutveckla Eneas mjukvara för mobilindustrins tuffa krav.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1