Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 01 februari 2008

Metro C&C påskyndar<br>installation av Pricers ESL

Metro Cash & Carry Tyskland, en del av vÀrldens tredje största detaljhandelskedja, har pÄskyndat sitt projekt för uppgradering av ESL i Tyskland.
En order har lagts för att byta ut alla etiketter i de kvarvarande 18 Cash & Carry-butikerna med ett totalt vÀrde pÄ över 20 miljoner SEK (3,1 MUSD) med leverans under första och andra kvartalet 2008.

Programmet lanserades i september 2006 och var planerat över tre Är, men efterfrÄgan frÄn butikerna har lett företaget att pÄskynda sÄvÀl som att expandera programmet vÀrlden över.

”Sedan ursprungsavtalet har Pricer varit engagerat i att förse Metro med den industriella flexibiliteten att klara deras ESL program”, sĂ€ger Charles Jackson, VD för Pricer. ”Idag har Metro installerat över 100 Cash & Carry-butiker med Pricer i fler Ă€n Ă„tta lĂ€nder. ”Faktum Ă€r att tvĂ„ av vĂ€rldens största detaljhandelskedjor har valt ESL och Pricers system vilket Ă€r en anledning till stolthet inom vĂ„r organisation. Dessa tvĂ„ kedjor har fört oss till fler Ă€n 20 lĂ€nder nu, vilket lett till att trĂ„dlös hyllkantsinformation för pris- och lagersystem Ă€r standard i deras verksamhet.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1