Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 februari 2008

Cyncrona renodlar

Cyncrona renodlar sin verksamhet till att enbart fokusera pÄ utrustning till kretskortsproduktion.
Cyncrona hade i Danmark tidigare agenturerna Nan Ya och McDermid men Cyncrona har nu sÄlt dessa. McDermid har tagit tillbaka ansvaret för den danska marknaden och den europeiska distributören Technolam har tagit över distributionen av Nan Yas produkter.

”Vi ser att vi har vĂ„r styrka pĂ„ kretskortsproduktion sĂ„ dĂ€rför ökar vi dĂ€r med ytterligare en sĂ€ljare”, berĂ€ttar Cyncronas VD Clas Kagerup för evertiq.

Cyncrona har Ă€ven sĂ„lt fastigheten i Århus och flyttar istĂ€llet detta sĂ€ljkontor till inhyrda lokaler i Horsens. Kontoret i Gyllinge finns fortfarande kvar.

”Vi har mĂ„nga av vĂ„ra kunder i Horsens och vi ligger bĂ€ttre till i Horsens nĂ€rmare exempelvis Billingstad”, berĂ€ttar Clas Kagerup för evertiq.

Clas Kagerup berÀttar om en stark försÀljning av maskiner i Danmark under 2007 och under 2008 tror han att försÀljningen kommer att ligga pÄ ungefÀr samma nivÄ.

”Jag vet inte hur det gĂ„r. Jag ser inga signaler varken pĂ„ en ökning eller en nedgĂ„ng”, sĂ€ger Clas Kagerup till evertiq.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1