Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 12 februari 2008

Prevas vinner order från biltillverkare i Japan

I dag meddelar Prevas att företaget vunnit en strategiskt viktig order frÄn en japansk biltillverkare. Ordern bestÄr av en kundanpassning av National Instruments hÄrdvaruplattform för datainsamling CompactRIO.
Prevas kommer att utveckla den nya produkten genom att ÄteranvÀnda CompactRIO plattformen till en enkortslösning som ocksÄ Àr anpassad till att produceras i stora volymer.

“National Instruments ser en fortsatt ökad anvĂ€ndning av hĂ„rdvaruplattformarna LabVIEW FPGA och CompactRIO i en mĂ€ngd olika varianter av inbyggda system inom flera produktomrĂ„den sĂ„som fordon och medicin till förnybar energi,” sĂ€ger John Hanks, vice VD National Instruments, Industri & Inbyggda system. ”Utvecklingsföretagen ser stora fördelar genom att man fĂ„r ut sina produkter snabbare pĂ„ marknaden. Möjligheten att kunna genomföra förĂ€ndringar sent i utvecklingsarbetet Ă€r stor eftersom man nu kan anvĂ€nda samma plattform för de första laborationerna som man senare anvĂ€nder i volymprodukterna.”

Detta Àr en första order i en förvÀntad serie projekt frÄn National Instruments kunder. Prevas har ett nÀra samarbete med National Instruments och erbjuder nu deras kunder möjligheten att anvÀnda samma applikationer som de utvecklat i en labbmiljö till att anvÀndas som inbyggda lösningar direkt i serieprodukten. Detta har inte varit möjligt tidigare och kunderna sparar bÄde utvecklingstid och pengar med det hÀr erbjudandet.

"Prevas Ă€r ett nordiskt utvecklingshus för intelligenta produkter med vĂ€rlden som marknad. Ett av Prevas starkaste konkurrensmedel Ă€r förmĂ„gan att leverera IT-lösningar till i förvĂ€g överenskomna villkor. SĂ„vĂ€l funktionella och finansiella villkor, i en snabbt förĂ€nderlig omvĂ€rld. Företagets starka tillvĂ€xt tillsammans med satsningen pĂ„ ”center of excellenecs” stĂ€rker vĂ„r förmĂ„ga att erbjuda utveckling av intelligenta produkter till den globala markanden, sĂ€ger Mats Lundberg," CEO pĂ„ Prevas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2