Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 02 augusti 2001

CellPoint underlättar för utvecklare

Lanserar nästa fas av Location Developers Zone
Efter framgångsrika betatester lanserar nu CellPoint Inc. nästa fas av Location Developers Zone (LDZ), ett hjälpmedel för utvecklare av tjänster, produkter och applikationer till CellPoints positioneringsplattformar.
Med LDZ får utvecklare enkelt tillgång till tjänster och relevant information, vilket gör det möjligt att snabb och effektiv kunna börja med produktintegrering. Även mobiloperatörer och innehållsleverantörer kommer få nytta av detta.
I LDZ får användaren tillgång till exempelvis:
- CellPoints simulator - en mjukvara som möjliggör direkta tester av positioneringsapplikationer i ett simulerat GSM-nätverk
- Möjligheten att testa positioneringsapplikationer i ett fungerande GSM-nätverk i Sverige
- CellPoints öppna gränssnitt (API)
- Freeware, med bland annat WAP gateway
- Avancerad teknisk information
- Regelbundna nyhetsuppdateringar
CellPoint anger tre anledningar till lanseringen av LDZ
För det första att utvecklare av positioneringstjänster har begränsade hjälpmedel att tillgå. Med LDZ får de tillgång till mycket teknisk information, vilket ger dem möjlighet till en rivstart inom branschen.
För det andra, genom denna lösning kan CellPoint kommunicera vår teknik till många parter, vilket hjälper nuvarande och kommande utvecklare i att kommersialisera och sprida sina positioneringslösningar.
Slutligen finns det inom den mobila positioneringsindustrin som helhet en brist på utbildningsmaterial - det är trots allt en ny marknad.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1