Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 februari 2008

CTT Systems får beställning från Lufthansa

CTT Systems AB har erhållit en beställning av ett Cair™ System från Lufthansa Technik, Tyskland. Systemet skall installeras sommaren 2008 på ett Airbus A330-200 VIP flygplan.
”Vi har arbetat tillsammans med Lufthansa Technik under ett flertal år och är verkligen glada över denna order och möjligheten att fortsätta vårt fina samarbete på detta stora projekt” säger Ulf Liljenberg, försäljningschef för CTT Systems ”Återigen visar VIP flygplansmarknaden på stark tillväxt och vårt Cair™ System är väl etablerat inom detta segment” fortsätter Ulf Liljenberg.

Cair™ fokuserar på passagerarnas hälsa och komfort vid flygning genom befuktning av den extremt torra luften i flygplanskabinen. Problem som bl.a. torr hy, torra ögon, irriterade luftvägar, trötthet, allmän uttorkning, men även jetlag och risken för spridning av virussjukdomar minskar med höjd luftfuktighet ombord. Dessutom känns luften fräschare och friskare och flygningen blir mindre tröttande än tidigare. Cair™ höjer den relativa luftfuktigheten från normalt 3-5% till 20-25% samtidigt som spridning av partiklar i kabinen minskar. Systemet består av kabinbefuktare och vårt Zonal Drying™ system vilket förhindrar uppbyggnad av kondens.

CTTs Zonal Drying™ System är standard för B787. CTTs befuktare är option för Cockpit på B787 samt för besättningarnas viloutrymmen både för A380 och för B787.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2