Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 februari 2008

Tilgin får Mellanösternorder på sin IP-baserade home gateway

Tilgin tillkännagav idag en order på 1,5 miljoner dollar från Mellanöstern på IP-baserade home gateways av typen Vood 182. Utrustningen, som ska anslutas till operatörens fibernät, kommer att installeras i ett nytt exklusivt bostadsområde i Mellanöstern.
Operatören har valt Tilgin som prioriterad leverantör av IP-baserade home gateways och av managementsystemet VCM för sitt ledande triple play-erbjudande till fiberanslutna hushåll. Denna order avser installationer i ett exklusivt bostadsområde där hushållen kommer att erbjudas VoIP, IP-TV och snabb bredbandsanslutning.

Under de senaste åren har Mellanöstern i allmänhet, och de expansiva gulfstaterna i synnerhet, byggt ett av världens modernaste kommunikationssystem med en infrastruktur för FTTH (fiber-to-the-home) eller FFTC (fiber-to-the-curve). Tilgins kund är en heltäckande leverantör och operatör i Förenade Arabemirat-regionen och erbjuder både företag och hushåll en lång rad olika IP-baserade tjänster. I linje med regionens snabba utveckling fokuserar denna operatör på att leverera innovativa, förstklassiga tjänster till företag och hushåll med högt ställda krav. Tilgins produkter anpassas bland annat till de speciella klimat- och miljökrav som ställs.

”Denna ledande operatör i Mellanöstern har mycket höga krav på teknik och kvalitet vad gäller produkter och leverantörer”, säger Ola Berglund, VD för Tilgin. ”Vi är därför mycket glada över att de valt oss som främsta leverantör av fiber- och ethernet-gateways för triple play-tjänster. Beställningen bekräftar Tilgins ställning som teknikledande högkvalitetsleverantör av CPE-lösningar. Operatörens triple play-utbud kommer också att fungera som ett referensprojekt för operatörer i Mellanöstern och på andra marknader”.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1