Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 28 februari 2008

Parameter har sin egen nisch

Parameter är komponentdistributören som har sin egen nisch på marknaden.
Parameter har riktat in sig på att representera ett antal utvalda leverantörer inom lasrar, LED, sensorer, subsystem för mätning, avancerade elektromekaniska detaljer och många andra i sig komplexa produkter.

Nyligen tecknade Parameter distributionsavtal med Seoul Semiconductor om att sälja deras UV LEDs. Detta avtal täcker inte Seoul Semiconductors vanliga lysdioder utan endast de som emitterar ljus i våglängderna 255 – 405 nanometer.

Kunderna finns främst inom industri och automation. Parameter har en lång tradition av att försörja exempelvis både Mydata, Micronic Laser Systems, GE Medical och Innovativ Vision med avancerade komponenter till sina maskiner.

Parameter har nyligen öppnat ett försäljningskontor i Polen. I övrigt har bolaget försäljningskontor i Finland, Sverige och i Danmark. Från försäljningskontoret i Sverige sköter bolaget försäljning även mot den norska och den isländska marknaden.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1