Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 09 augusti 2001

Axis förser Singapore Airlines med skrivarservrar

Axis Communications har fått en order från Singapore Airlines till ett värde av drygt 2 miljoner kronor. Affären avser skrivarservrar och är ett led i flygbolagets arbete att standardisera sin IT-miljö.
Ordern avser skrivarserver AXIS 5470e SNA. Den möjliggör att en och samma skrivare kan anslutas till ett lokalt nätverk (LAN) och utnyttjas från PC/UNIX- samt större IBM-system. Det är meningen att företag med komplexa datormiljöer och höga säkerhetskrav till exempel banker, försäkringsbolag och transport- och logistikbolag, ska använda denna.

Axis ser en stor marknadspotential för skrivarservrar som kan hantera olika typer av datormiljöer i takt med att större bolag behöver effektivisera sina kostnader för utskriftshantering, men där säkerheten för utskrifterna inte kan äventyras. Detta meddelas i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1