Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 augusti 2001

Satsafe får order från Säkerhetspolisen i Litauen

Positioneringsföretaget Satsafe har erhållit en tilläggsorder från säkerhets-polisen i Litauen. Ordern avser kommunikations- och säkerhets-system, baserade på GPS- och GSM-teknik, för mobil positionering och larmövervakning av privat-bilar.
Brottsligheten ökar snabbt i Litauen och fokuserar mycket på transporter och nya bilar, säger Mr Alvydas Kunavicius, kommissarie och säkerhets-ansvarig hos säkerhetspolisen i Vilnius. Satsafes system erbjuder oss ett verktyg att öka andelen uppklarade fall radikalt och därmed sänka mycket höga skadekostnader.
I samband med denna tilläggsorder introducerar Satsafe sin Internetbaserade säkerhetslösning även i Litauen. I dag kan fordon utrustade med Satsafe utrustning spåras i hela Europa via ett kartsystem ner på gatunivå i alla länder. Ett unikt system som inte har någon motsvarighet i hela Europa. Satsafe samarbetar med internationella larmföretag som Securitas och Group 4 Falck.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1