Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 augusti 2001

Optillion in i USA

Svenska högteknologiföretaget Optillion har rekryterat amerikanen Geoffrey Brown, nÀrmast frÄn Tyco Electronics, för att leda bolagets etablering i USA.
Optillions amerikanska verksamhet kommer att etableras i San Franciscos Bay area, vilket skapar en strategisk nÀrhet till andra vÀrldsledande aktörer i optoelektronikbranschen - kunder och samarbetspartners i Silicon Valley och the Bay area. Optillion utsÄgs i maj till ett av Europas 25 frÀmsta "emerging private technology companies" av Tornado Insider . Optillion har samlat vÀrldsledande kompetens för utveckling och produktion av fiberoptiska transceivrar, vilka kommer öka kapaciteten i framtida bredbandsnÀt avsevÀrt.
Den amerikanska etableringen Àr ett viktigt steg i svenska Optillions tillvÀxtstrategi. I San Francisco kommer Optillion arbeta med marknadsföring, försÀljning och kundservice. Ansvarig för den amerikanska verksamheten blir Geoffrey Brown, tidigare Tyco Electronics försÀljningschef för Europa, Nord- och Sydamerika inom Protection Components Business.
- Vi Àr mycket glada att kunna presentera Geoffrey Brown som ansvarig för vÄr amerikanska verksamhet. Med Geoffrey fÄr Optillion en stark ledare med stor internationell erfarenhet vilket krÀvs för att leda etableringen i USA. Det Àr pÄ den amerikanska marknaden mÄnga av vÄra potentiella kunder och samarbetspartners finns, sÀger Patrik Evaldsson, VD för Optillion.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2