Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 maj 2008

Dennis Melin ny VD för Elektromekan

Elektromekan i ÅrjĂ€ng har anstĂ€llt Dennis Melin som ny VD.
Dennis Melin som anstÀllts som ny VD för Elektromekan har en bred teknisk bakgrund med erfarenheter frÄn chefsroller inom företag som Motorola, Tieto Enator, Ericsson m.fl. Sedan 2001 har Dennis varit VD för TietoEnator Telecom & Media Solution AB Dennis Melin har arbetat bÄde nationellt och internationellt och hans erfarenheter tÀcker roller inom inköp, försÀljning och tjÀnsteproduktion. Dennis Àr ingenjör och har en MBA frÄn Handelshögskolan i Stockholm.

"Dennis Melin Àr ett viktigt tillskott till Hanzas Elektronika koncernen generellt och Elektromekans organisation specifikt. Elektromekan stÄr inför ett nytt spÀnnande skede i sin utveckling och med tillskottet av Dennis erfarenheter förvÀntar vi oss att utvecklingen skall bli fortsatt positiv", sÀger Ilmars Osmanis, koncernchef för Hanzas Elektronika.

Elektromekan Ă€r en av Skandinaviens större producenter av elektronikprodukter och erbjuder helhetslösningar eller punktinsatser inom sĂ„vĂ€l teknik, industrialisering och sourcing som produktion och logistik. TjĂ€nsteutbudet omfattar hela kedjan frĂ„n industrialiseringsfasen till eftermarknaden. Huvudkontoret ligger i ÅrjĂ€ng med försĂ€ljningskontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Företaget ingĂ„r i den Lettiska EMS-koncernen Hanzas Elektronika SIA som 2007 omsatte knappt 40 MEuro och har drygt 360 anstĂ€llda.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1