Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 02 juni 2008

GATEline säljer 7Circuits

7Circuits, ett verktyg för FPGA I/O syntes, marknadsförs av GATEline.
GATEline AB har tecknat ett distributionsavtal med Taray, Inc., gÀllande marknadsföring i Sverige, Norge, Finland och Danmark av 7Circuits, ett syntesverktyg för FPGA I/O.

”Detta partnerskap ger oss en sedan lĂ€nge efterlĂ€ngtad lösning pĂ„ FPGA I/O hanteringen i det konstruktionsflöde som vi erbjuder vĂ„ra kunder. Vi kan nu erbjuda ett integrerat flöde för FPGA och PCB konstruktion som i betyder kortare konstruktionscykel för vĂ„ra kunder”, sĂ€ger Hans Lundberg hos GATEline.

”Vi Ă€r vĂ€ldigt glada över att fĂ„ tillgĂ„ng till GATEline´s vĂ€ldokumenterade expertis för
marknadsföringen av 7Circuits till konstruktionsavdelningarna”, sĂ€ger Nagesh Gupta, chief executive officer hos Taray.

7Circuits skall effektivisera och förenkla konstruktionen av kretskort med stora FPGA-kretsar.

“7Circuits utnyttjar vĂ„r patenterade teknologi för I/O syntes för att radikalt förbĂ€ttra produktiviteten hos de konstruktionsavdelningar som utvecklar kretskort med stora FPGA-kretsar. Vi ser att vĂ„ra kunder tjĂ€nar upp till tvĂ„ man mĂ„nader i ett typiskt FPGA projekt och Ă€nnu mer i mer komplexa konstruktioner”, kommenterar Hermant Shah, Marketing Director for PCB Products hos Cadence Design Systems.

“Planering och placeringen av FPGA-kretsens I/O pinnar Ă€r ett stort problem vid de stora, komplexa konstruktioner som sker idag. Traditionellt har det krĂ€vts att konstruktören gjort detta manuellt. 7Circuits har en unik syntes för placering av pinnarna som gör det enkelt att konstruera in stora komplexa FPGA-kretsar pĂ„ kretskortet. För att reducera utvecklingskostnaderna som hör ihop med dessa system har Cadence och Taray ett nĂ€ra samarbete för att leverera lösningar som Ă€r djupt integrerat i Cadence PCB teknologi”, lĂ€gger han till.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1