Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 02 juni 2008

Rimaster tar in mer personal<br>efter kraftig ordertillväxt

Rimasters ordertillvÀxt har varit kraftig under senvÄren och nu behöver bolaget förstÀrka organisationen.
Rimastergruppen har under senvÄren fÄtt flera signifikanta bestÀllningar frÄn sÄvÀl nya som tidigare kunder. Det sammanlagda ordervÀrdet för dessa nya bestÀllningar uppgÄr initialt till ca 25 MSEK per Är, men kan inom kort vÀxa kraftigt för att pÄ nÄgra Ärs sikt medföra en ökad omsÀttning pÄ 75- 100 MSEK per Är för Rimastergruppen. Den ökade produktionsvolymen kommer att krÀva nyanstÀllningar av frÀmst verkstadspersonal i sÄvÀl Sverige som i Polen och Kina.

”Det hĂ€r Ă€r oerhört glĂ€djande, inte bara för Rimastergruppen, utan Ă€ven för svensk verkstadsindustri”, sĂ€ger Thomas Wernersson, VD för utvecklingsföretaget Rimaster Development och marknadsansvarig för koncernen.

”Vi visar igen att vi kan ha lönsam verkstadsproduktion i Sverige, dĂ€r vi med hjĂ€lp av duktiga medarbetare, hög teknisk kompetens och ett optimerat produktionsflöde har en god konkurrenskraft internationellt”, fortsĂ€tter Thomas Wernersson.

”Förra Ă„ret sĂ„g vi över vĂ„ra processer och konsoliderade verksamheten för att kunna erbjuda kunderna större och mer omfattande helhetsĂ„taganden nĂ€r det gĂ€ller systemleveranser, en satsning som nu ger utdelning” sĂ€ger Andreas Kronström, kundansvarig för nĂ„gra av de nya kunderna.

”I sĂ„ hĂ€r mer komplexa affĂ€rer som det handlar om hĂ€r, utveckling och tillverkning av delsystem för internationella kunder, Ă€r det ovanligt med korta affĂ€rsprocesser. NĂ€r vi nu tar flera bestĂ€llningar efter bara nĂ„gra mĂ„naders konkreta diskussioner sĂ„ Ă€r det ett styrketecken för oss” avslutar Andreas Kronström.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2