Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 05 juni 2008

Lars-Gunnar Klang i samarbete med Macer

Den nybildade mönsterkortsleverantören Macer Sweden AB utökar med en expert inom affÀrsomrÄdet processutveckling. Lars-Gunnar Klang har skrivit ett samarbetsavtal med Macer.
Pelle Eriksson berÀttar för evertiq att det skrivits avtal med Lars-Gunnar Klang som Àr kÀnd problemlösare nÀr det gÀller havererade kretskort samt en flitig debattör nÀr det gÀller ytbelÀggningar pÄ mönsterkort. Lars-Gunnar Àr ofta anlitad av företag som behöver hjÀlp med att styra upp sin kretskortsproduktion och dÀr har Lars-Gunnar mÄnga Ärs erfarenhet framför allt inom blyfri lödning och dess process.

Lars-Gunnar sĂ€ger att han inte kan se ett mer intressant upplĂ€gg nĂ€r det gĂ€ller att kvalitetssĂ€kra hela produktionskedjan frĂ„n konstruktion och design av mönsterkort till fĂ€rdigproducerat kretskort. ”Under de senaste tvĂ„ och ett halvt Ă„ren har jag arbetat mot detta mĂ„l men inte kommit Ă€nda fram men nu kĂ€nns det som att alla bitar fallit pĂ„ plats och det finns en möjlighet att förverkliga visionen tillsammans med Macer och deras nĂ€tverk”, sĂ€ger Lars-Gunnar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1