Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 juni 2008

Zebra satsar svenskt

Sverige har nyckelroll nÀr Swecoin integrerats helt i Zebra.
Zebra Technologies, en global leverantör av specialanpassade utskriftslösningar, meddelar att tidigare svenskÀgda Swecoin har integrerats fullt med Zebra.

"Vi Àr mycket glada över de framsteg vi har gjort nÀr vi var ett eget bolag, med de begrÀnsningar som fanns dÄ", sÀger Carina Asmussen, europeisk försÀljningschef för kioskskrivare.

"Som en del i Zebra Technologies har vi nu muskler och resurser att utveckla vÄra lösningar ytterligare och vÀxa globalt", fortsÀtter han.

Enligt en rapport frÄn VDC har marknaden vuxit med drygt 20 % Ärligen sedan 2004, och kommer att fortsÀtta att vÀxa med 24 % per Är fram till Är 2012. En ny undersökning frÄn NCR visar ocksÄ att 67 % av kunder i Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien och Spanien hellre gör affÀrer med företag som tillhandahÄller den flexibilitet som en sjÀlvservicestation medför.

"SjÀlvbetjÀningsautomater, eller kiosker som vi kallar det, Àr en vÀxande marknad över hela Europa, och integrationen av Swecoin in i Zebra har stÀrkt vÄrt erbjudande vÀsentligt", sÀger Elisabet Ek, FörsÀljningschef för Zebra i Norden och Baltikum.

I och med att kiosksverksamheten nu blir en helt integrerad del i Zebras produktportfölj fÄr vi möjlighet att erbjuda vÄra kunder en unik bredd av skrivare, för applikationer inom transport-, biljett-, bank- och informationssektorn bland andra, allt under varumÀrket Zebra", berÀttar hon vidare.

Zebra köpte under 2006 det svenska företaget Swecoin, specialiserade inom kioskutskrifter och lösningar inom sjÀlvbetjÀning. Zebras kiosklösningar finns installerade pÄ ett stort antal företag över hela Europa, och i Sverige finns kunder inom bland annat flygindustrin, detaljhandeln, fÀrjetransportindustrin och Ätervinningsmarknaden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2