Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 juni 2008

Sensis skall hjälpa Saab att ta in Giraffe i USA

Saab och det amerikanska Syracuse-baserade Sensis har ingÄtt ett samarbetsavtal för att marknadsföra, modifiera och ge support till Saabs GIRAFFE AMB radarsystem till den amerikanska marknaden.
Saab och Sensis Corporation blir partners. Överenskommelsen Ă€r i första hand avsedd för Saabs GIRAFFE AMB-system till den amerikanska försvarsmakten. Sensis Corporation, som Ă€r en ledande leverantör av avancerade radarlösningar, kommer att modifiera och anpassa radarsystemen och genom samarbetet kan bĂ„de Saab och Sensis bĂ€ttre tillfredsstĂ€lla kundernas önskemĂ„l.

"Den amerikanska marknaden Àr mycket viktig för Saab och vi Àr vÀldigt glada över vÄrt kommande samarbete med Sensis, ett företag som mötte vÄra strikta kravspecifikationer och som Àr ledande inom sitt omrÄde. Det hÀr samarbetet kommer att minska hindren för en ökad försÀljning", sÀger Lennart Joelsson, Senior Vice President Saab och chef för affÀrsenheten Saab Microwave Systems.

"Sensis ser fram emot att tillsammans med Saab marknadsföra och ge support till Saabs GIRAFFE AMB radarsystem, som Àr bÀst i klassen. Kombinationen av vÄra förmÄgor kommer att öka möjligheterna att tillfredsstÀlla behoven pÄ amerikanska marknaden", sÀger Dave Kovarik, General manager, Sensis Defense and Security Systems.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1