Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 augusti 2001

Anoto i samarbete med Cap Gemini Ernst & Young

Anoto och Cap Gemini Ernst & Young inleder ett globalt samarbete kring Anoto konceptet. Samarbetet innebÀr att Cap Gemini Ernst & Young kommer att erbjuda konsulttjÀnster kring Anoto konceptet till sin egen kundkrets och av Anoto initierade kunder.
Det nya samarbetsavtalet med Cap Gemini Ernst & Young (CGE&Y) avser tjÀnster inom business consulting och systemintegration.

Anoto konceptet blir en viktig del av vÄra erbjudanden inom mobila lösningar. Vi kommer nu att utveckla vÄr kompetens kring Anoto konceptet och företagets utvecklingsverktyg för att sedan kunna förse vÄra kunder med analyser av processer och utveckling av tjÀnster", sÀger Hans Torin, Global Director Mobile Business för Cap Gemini Ernst & Young.

Anoto har tagit fram ett utvecklingsverktyg - ett Application Development Kit (ADK), som hjÀlper företag att utveckla tjÀnster med Anoto funktionalitet. ADK bestÄr av tvÄ delar, Software Development Kit och Graphical Design Kit, som var och en vÀnder sig till olika anvÀndargrupper. Anoto kommer att utbilda CGE&Y i att anvÀnda verktyget för att utveckla nya tjÀnster, som de sedan ska kunna implementera hos kund. Anoto presenterar ett antal bastjÀnster, men med ADK-verktygen kommer CGE&Y att kunna utveckla nya applikationer och tjÀnster tillsammans med kunderna.

Anoto har skapat en global de facto standard för digitalt papper och senare i Är lanseras pappersbaserade tjÀnster som möjliggör att handskriven text skickas direkt frÄn ett papper som ett grafiskt email, fax eller SMS. Anteckningarna skrivs pÄ vanligt papper som försetts med Anoto funktionalitet, och skickas med hjÀlp av en digital penna, via en mobiltelefon med blÄtandsteknik, direkt till en dator, mobiltelefon eller fax.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2