Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 23 augusti 2001

Timespace och PNB avbryter fusion

Inget samgÄende mellan TimeSpace Radio och PNB Communication.
Den 12 juli i Är undertecknade Lundaföretaget Time Space Radio AB och PNB Invest AB ett "Letter of Intent" betrÀffande ett eventuellt samgÄende med PNB Communication AB och dess moderbolag PNB Holding AB. Detta skriver företagen i ett pressmeddelande.

Under gÄrdagen konstaterades att nödvÀndiga förutsÀttningar för ett samgÄende inte finns.

PNB Communication startade sin verksamhet under vÄren 2000 som en avknoppning ifrÄn PNB. Under förhandlingarna med TSR och vid genomgÄng av organisationen har framkommit att banden till PNB-koncernen i övrigt för nÀrvarande Àr för starka för att PNB Communication skall kunna operera som ett börsnoterat bolag. Förhandlingarna fÄr nu inrikta sig pÄ ett fördjupat samarbete med TSR betrÀffande deras nya produkt, sÀger Percy Nilsson, Styrelseordförande i PNB Communication och VD i PNB Invest.

Vi Àr besvikna över att denna affÀr inte gick att realisera, dÄ vi var övertygade om att det skulle vara till fördel för bÄde oss och PNB Communication. Vi Àr ÀndÄ positiva till att de visat intresse för vÄr produkt och vÄr kompetenta personal, samt att PNB vill engagera sig i försÀljningsarbetet. PNB Communication's stora och skickliga försÀljningsorganisation kan bli en vÀrdefull partner för oss framöver. Vi kommer att fortsÀtta vÄrt arbete med att finna strategiska samarbetspartners, sÀger Christer Sjölin, styrelseordförande i TimeSpace Radio.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1