Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 24 augusti 2001

HGL stänger i Stockholm

HGL stänger Stockholmsfabriken med ca 40 anställda och flyttar verksamheten till Flenfabriken.
Huvudanledningen till denna åtgärd är att kontraktstillverkaren i rådande konjunkturläge ej har lyckats expandera Stockholmsfabriken till den nivå som önskats. HGL kommer nu att koncentrera satsningarna och resurserna inom affärsområdet "kompletta produkter" till Flenfabriken. Detta meddelas i ett pressmeddelande.

HGL startades 1886, med tillverkning och reparation av tröskverk i värmlandsskogarna. Idag är HGL en industrikoncern med fyra fabriker: HGL Karlskoga (precisionsmekanik och höghastighetsbearbetning), HGL Flen (apparattillverkning), HGL Ronneby (paketerad elektronik och kretskortstillverkning), HGL Stockholm (apparattillverkning), HGL Teknik (tekniska konsulttjänster) samt HGL Hong Kong ( Trading- och Holdingbolag i Asien ) Koncernen kommer enligt uppgift att omsätta cirka 600 miljoner kronor under år 2001.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1