Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 03 september 2008

Norska Arctic Silicon Devices tar emot 25 mkr för ytterligare tillväxt

ASD, som grundades i maj förra Äret och lanserades i oktober, har tagit upp ett kapitaltillskott pÄ 25 miljoner norska kronor för den fortsatta utvecklingen av företaget genom en privat placering till Incitia Ventures och Proventure Seed, med respektive 20 miljoner och fem miljoner. FrÄn tidigare har Proventure Seed, gÄtt in med tio miljoner.
Nuvarande Àgare Àr glada att fÄ en ny Àgare i den aktiva fasen företaget ligger i. Den nya styrelsen för ASD kommer att bestÄ av Jens Petter Falck frÄn Incitia Ventures, Hans Olav Torsen frÄn Proventure Seed, liksom Olav Lindquist och Øystein Moldsvor som bÄda Àr grundare av företaget.

I ett pressmeddelande angavs att Incitia Ventures ser pÄ ASD som ett mycket spÀnnande företag med stor internationell potential.

”Vi Ă€r stolta över att bygga upp bolaget tillsammans med ledningen och resten av styrelsen. ASD Ă€r ett mycket kompetent team som skördat stora internationella erkĂ€nnanden inom sin nisch ", sade Jens Petter Falck styrelseordförande i Incitia Ventures.

Företaget har idag 13 anstÀllda.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1