Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 september 2008

Tritech i avtal med Profoto

Tritech Technology AB, som specialiserat sig pÄ trÄdlösa kommunikationslösningar, har tecknat avtal med Profoto AB, internationell tillverkare av avancerad fotoutrustning som batteriblixtar och blixtgeneratorer.
Bland Profotos kunder finns toppskiktet av professionella modefotografer vÀrlden över. Avtalet rör underhÄll och förvaltning av Profotos radioprodukter. Detta avtal Àr utöver det befintliga produktionsavtal om 10 000 enheter per Är som Tritech har med Profoto.

Tritech har tecknat avtal gÀllande förvaltning och underhÄll av kommunikationselektronik och mjukvara med Profoto AB. Avtalet sÀkerstÀller att Profoto fÄr ett kostnadseffektivt underhÄll av de produkter avtalet omfattar. Produkterna som Tritech kommer att ansvara för anvÀnds för trÄdlös kommunikation och ingÄr som delsystem i flera av Profotos produkter. Detta innebÀr att Tritech kontinuerligt bevakar produktionskvalitet, felhantering och konstruktionsuppdateringar i takt med att tillgÄng pÄ komponenter förÀndras.

– VĂ„rt erbjudande till Profoto Ă€r en naturlig del av vĂ„rt utbud av tjĂ€nster inom elektronik- och programvaruutveckling som Ă€ven omfattar underhĂ„ll och support under en produkts hela livscykel. VĂ„r spetskompetens inom trĂ„dlös kommunikation garanterar att Tritech kommer att ge Profoto en minsta möjliga kostnad för att sĂ€kerstĂ€lla att god kvalitet förenas med lĂ„ga kostnader för uppdatering och underhĂ„ll av kommunikationsprodukterna, sĂ€ger Niclas Luthman, Tritechs affĂ€rsenhetschef pĂ„ omrĂ„det.

Profoto har utvecklat en radiomodul som ingÄr i deras nya produktserie Profoto Air som lanserades nyligen. Till exempel anvÀnds radiokortet i en fjÀrrkontroll som gör det möjligt för fotografen att styra och synka blixtgeneratorerna trÄdlöst, och en USB-ansluten enhet gör att blixtarna kan styras via en dator. Tritech har agerat som ett stöd för Profoto under arbetets gÄng genom bland annat utveckling av produktionstestutrustning och styrmjukvara.

– Avtalet med Tritech innebĂ€r huvudsakligen att vi sĂ€kerstĂ€llt en lĂ„ngsiktig förvaltning av vĂ„ra radioprodukter, dĂ„ Tritech tagit pĂ„ sig ansvaret för att komponenterna alltid ska vara uppdaterade. Samtidigt har Profoto genom samarbetet med Tritech tillgĂ„ng till en omfattande kĂ€rnkompetens inom trĂ„dlös kommunikation, sĂ€ger Bo Dalenius, utvecklingschef pĂ„ Profoto.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2