Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 24 september 2008

Sten Dybeck ser ljus i mörkret

Note-grundaren Sten Dybeck rÀknar med expansion för de egna bolagen Hanza och Gnosjö Interior Design trots kommande lÄgkonjunktur.
Ett och halvt Är har gÄtt sedan Catella manövrerade ut Sten Dybeck ur elektronikkoncernen Note. Sten Dybeck menar att han redan innan hade bestÀmt sig att avgÄ som ordförande i Note, och att han nu kommit igen och allt gÄr som planerat. I dag delar Sten Dybeck sin tid mellan tvÄ företag.

"Jag Àr engagerad i tvÄ bolag som jag varit med om att starta. Det största, dÀr jag Àr ordförande, heter HSF Hanza ",sÀger Dybeck.

Elektronikkoncernen Hanza leds av vd Erik Stenfors som tidigare var vd i Dybecks gamla bolag Note, men lÀmnade bolaget innan Sten Dybeck försvann. I dag Àr de tillbaka inom kontraktstillverkning, och konkurrerar med koncernen som de sjÀlva lade grunden till strax innan millennieskiftet.

Det andra bolaget heter Gnosjö Interior Design, och tillverkar inredningar Ät kunder som Burger King, H&M och Expertkedjan.

Sten Dybeck har arbetat med bÀgge projekten sedan Ärsskiftet, och hittills pekar allt uppÄt. Hanzas omsÀttning ligger kring 600 miljoner pÄ en tolvmÄnadersperiod. Sten Dybeck tror att Gnosjö Interior Design ska nÄ en omsÀttning pÄ 100 miljoner i Är. BÄda bolagen Àr lönsamma och Sten Dybeck sÀger att han inte Àr orolig för en vikande konjunktur.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1