Elektronikproduktion | 04 november 2008

Saab Space blir RUAG Aerospace Sweden

Efter SAABs försäljning av det svenska företaget Saab Space och dess österrikiska dotterbolag Austrian Aerospace till schweiziska RUAG, samlas nu företagen under ett namn: RUAG Aerospace. Det tidigare "Saab Space AB” i Sverige och" Austrian Aerospace GmbH" i Österrike heter nu alltså "RUAG Aerospace Sweden AB" och "RUAG Aerospace Austria GmbH"
Dessa företag kommer att kombineras med den schweiziska rymdteknikverksamheten i RUAG för att bilda en stärkt affärsenhet för flyg- och rymdindustrin RUAG. Detta kommer att möjliggöra för RUAG att positionera sig som en pan-europeisk leverantör av rymdteknik. Flyg-och rymdindustrin RUAG i Schweiz har en produktportfölj som innehåller mekaniska komponenter och instrument för satelliter. Det skriver en.sourcews.com

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2