Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 november 2008

Slutspurt för Gripen i Norge, möjliga kontrakt för IFE och Axxe Logistic

Ska Norge välja svenskt eller amerikanskt jaktflyg? I går var kampanjchefen för JAS Gripen på besök i Halden för att förmå Stortingets Østfoldrepresentant till "rätt val". IFE och Axxe Logistic står på tur för kontrakt.
Norska politiker har informerats om Østfolds möjligheter till framtida industriella äventyr på Saab Microwave Systems fabrik i Norge. Fabriken kan få uppdrag värt 1,7 miljarder NOK vid köp av svenska flygplan. Simrad Optronics kommer att tillsammans med Saab starta Vingtech Saab, ett företag med ett par hundra anställda någonstans mellan Halden och Rygge, skriver Haldens arbeiderblad. Flera Østfoldföretag har redan tecknat avtal med Saabs stora industriprogram. Lokala företag man för dialog med, och som står på tur till möjliga kontrakt, är IFE, Axxe Logistic och MoreCom.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-21 15:38 V9.3.2-1