Elektronikproduktion | 18 november 2008

PartnerTech höll uppskattade seminarier under Elmia-mässan

Under Elmia Subcontractor höll PartnerTech två seminarier under lunchtimmen sk. Functional food. Åhörare från en rad svenska industriföretag fick höra om trender och drivkrafter inom mekaniksektorn, samt hur plastmaterial utmanar stål och hur och varför detta ibland kan vara bättre att använda, båda seminarierna var välbesökta och uppskattade.
Mekanikseminariet fokuserade på hur branschens produktionskrav har förändras samt hur PartnerTech möter dessa krav. Utvecklingen inom plast har på senare tid gett nya möjligheter för vidareutveckling och för nya produkter vilket togs upp under det andra seminariet. PartnerTech kommer att fortsätta hålla dessa seminarier på olika platser under 2009 för att dela med sig av sina branschkunskap och ha en öppen dialog med sina kunder och intressenter.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-2