Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 18 november 2008

KAMIC fortsätter att förstärka sin organisation

Handels- och agenturföretaget KAMIC, Karlstad Automatic AB fortsätter arbetet med att stärka sin position på den svenska el-marknaden. Nyanställda inom KAMICS organisation är Niclas Bergström och Pernilla Nyman.
Niclas Bergström kommer närmast från elektronikföretaget EDC AB där han som offertingenjör arbetat med inköp-, marknads- och offertfrågor. Han har ett mångårigt förflutet som servicetekniker och även jobbat en period hos Oerlikon batterier som innesäljare. Niclas kommer att förstärka huvudkontoret i Karlstad i rollen som projektingenjör.

Pernilla Nyman har tidigare arbetat på en av utvecklingsenheterna inom Ericsson som projektadministratör, samt med order- och offerthantering hos EDC AB. Hon kommer närmast från en tjänst inom fastighetsbolaget Klövern. Hos KAMIC kommer Pernilla att arbeta på innesäljsidan med order-, offert- och säljsupport.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2