Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 21 november 2008

Martin Linder ny VD för Leab Group

Martin Linder blir ny VD för Leab Group. Han kommer närmast från Note-koncernen där han ansvarat för affärsutveckling.
- Jag ser verkligen fram emot att börja på Leab, säger Martin Linder. Leab är välskött företag med mycket gott rykte på marknaden och en stark och långsiktig ägare i Carl Bennet. En av mina främsta uppgifter blir därför att värna om och bygga vidare på det som är unikt med Leab som elektroniktillverkare och som Leabs kunder lärt sig uppskatta genom åren.

Martin Linder är 36 år, född och uppvuxen i Åkersberga och teknologiedoktor i elektronik. Han kommer närmast från Note-koncernen där han ansvarat för affärsutveckling. Martin börjar sin anställning den 1:a mars och kommer att ha sin bas på huvudkontoret i Lövånger. Han är för närvarande bosatt i Norrtälje men planerar att flytta till Skellefteå med familjen till sommaren.

Fram till Martin Linders tillträde kommer Leabs styrelseordförande Fredrik Karlsson att fungera som tillförordnad VD.

- Vi är mycket glada att vi fått en så kompetent kraft som Martin för att leda Leab Group vidare mot nya mål, säger Fredrik Karlsson. Hans gedigna kunskaper, branscherfarenhet och framåtanda gör honom till rätt person att ta över ledartröjan på Leab.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-21 15:38 V9.3.2-2