Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 11 september 2001

Embeddo blir medlem i Telematics Valley

Embeddo Àr Total Designs representant till Telematics Valley, det nyetablerade nÀtverket för företag verksamma inom omrÄdet telematik.
Telematics Valley, som Àr initierat av Ericsson, Mecel, Saab, Volvo Personvagnar, Volvo Global Trucks och WirelessCar, har sin bas i vÀstra Sverige dÀr bl a bilindustrin finns starkt representerad. NÀtverket har dock snabbt blivit kÀnt internationellt och antalet medlemmar ökar. Telematics Valley Àr dÀrmed pÄ vÀg mot att bli ett globalt kompetenscentrum för telematik och fordon.

- Embeddo levererar idag utvecklingstjÀnster och produkter med telematikinnehÄll till fordonsindustrin, transport och till energisektorn, sÀger Anders Ekfeldt vd för Embeddo, i ett pressmeddelande. Total Design har idag ett 30-tal konsulter som aktivt jobbar i telematikuppdrag och vi ser nÀtverket som viktig framgÄngsfaktor för ytterligare samarbeten och fokusering pÄ omrÄdet, fortsÀtter Anders.

- Ett av vÄra fokus omrÄden inom telematik Àr Bluetooth, dÀr Embeddo Àr en aktiv medlem i Bluetooth Special Interest Group, sÀger Magnus Bergenkull ansvarig för satsningen. Vi ser de ökade behoven för telematiklösningar komma och fordons-industrin Àr drivande vad gÀller applicering av den nya tekniken, avslutar Magnus.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2