Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 januari 2009

Induo i nytt elektroniksamarbete

Induo har inlett ett samarbete med Smart Gears i Hong Kong för att erbjuda elektronikutveckling och produktion av sÄvÀl hÄrdvara som mjukvara inom omrÄdet M2M kommunikation via GSM/GPRS och 3G.
Induo har den senaste tiden sett en ökad efterfrÄgan pÄ specialanpassade lösningar med behov av att snabbt sÀtta en fÀrdig produkt pÄ marknaden, en efterfrÄgan man avser kunna möta genom samarbetet med Smart Gears. Induos strategi Àr att rikta in sig pÄ mindre och medelstora serier dÀr man anser sig kunna erbjuda en konkurrenskraftig prisbild och korta ledtider. Samarbetet med Smart Gears ger tillgÄng till kostnadseffektiv produktion Àven av korta serier med ett stort inslag av manuellt arbete, tillexempel dÀr varje produkt skall konfigureras manuellt.

”Vi har sett ett stort intresse frĂ„n marknaden av minskade produktions- och produktutvecklingskostnader samtidigt som mĂ„nga företag har svĂ„rt att nĂ€rma sig den asiatiska marknaden pĂ„ egen hand. Samarbetet med Smart Gears innebĂ€r att vi blir en lĂ€nk och ett bollplank mellan kunden och utvecklingsföretaget, ett arbetssĂ€tt som vi tror mĂ„nga uppfattar positivt, vi vill helt enkelt se till att kundens önskemĂ„l fĂ„ngas upp, tĂ€cks in och förverkligas”, sĂ€ger Mikael Flodström, försĂ€ljningschef pĂ„ Induo.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2