Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 januari 2009

Cybercom får utvecklingsprojekt inom fordonsindustrin

Cybercom och Talent Plastics har tecknat avtal gÀllande utveckling av elektronik och programvara för tvÄ stycken komponenter till en internationell fordonstillverkare. Slutprodukten gör arbetsmiljön enklare och sÀkrare för yrkeschaufförer.
Cybercom och Talent Plastics har vunnit uppdraget i tuff internationell konkurrens. Talent Plastics Àr produktleverantör och Cybercom utvecklar elektronik och programvara till produkten, som Ànnu Àr hemligstÀmplad.

- Det hÀr Àr ett mycket intressant projekt. Produkterna som ska utvecklas ger en sÀkrare arbetsmiljö och innehÄller teknik som underlÀttar det dagliga arbetet för chaufförer. Produkten stÀrker vÄr kunds konkurrenskraft. VÄr expertis inom trÄdlös kommunikation och anvÀndargrÀnssnitt gör att vi Àr utvald utvecklingspartner, sÀger Patrik Björler, affÀrsansvarig Automotive Solutions, Cybercom i Göteborg.

- Vi har god erfarenhet av samarbete med Cybercom frÄn tidigare tekniska förstudier och Àr glada över att Äterigen fÄ arbeta tillsammans. Talent Plastics lÄnga erfarenhet som produktleverantör kombinerat med Cybercoms erfarenhet av omfattande projekt för fordonsindustrin gör oss till ett mycket starkt team, sÀger HÄkan Ljung VD, Talent Plastics.

Projektet innebÀr kompabilitet med Autosar, en global mjukvarustandard för fordonsindustrin som bland annat hanterar den komplexitet som följer med kraftigt ökad funktionalitetstillvÀxt.

- Vi Àr sjÀlvklart stolta över att bli utvalda till detta betydelsefulla projekt. I kombination med flera olika teknikomrÄden fÄr vi ocksÄ möjlighet att fortsÀtta vÄr utveckling inom Autosar. Jag tror att vÄra kunder speciellt uppskattar att vi Àr en katalysator mellan telekom- och fordonsbranschen dÀr vi tillför tillförlitliga lösningar och ÄteranvÀnder attraktiv kunskap frÄn en bransch till en annan. Vi mÀrker ocksÄ att vÄr lokala kompetens tillsammans med vÄrt offshore-erbjudande gör oss mer konkurrenskraftiga, sÀger HÄkan Fernström, affÀrsomrÄdeschef Automotive Solutions Cybercom i Göteborg.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2