Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 september 2001

Solectron försöker synkronisera

Efter flera år av uppköp i multimiljardklassen kämpar Solectron med olika typer av IT- system trots ett årsgammalt försök att få ordning på infrastrukturen.
Solectrons glupande aptit efter tillväxt har gett dem mer än femton olika ERP- system (Enterprise Resource Planning) att handskas med.
"Vi måste ha tillgång till korrekt information och Solectron har 15 välkända ERP- system plus ett antal 'hemgjorda'- och vi försöker att koppla ihop dem" säger G Miskell.
Solectron kanske är störst, men är inte det enda EMS- företaget som har problem. Olika IT-system har belastat företag med för stora lager och ineffektiv distributionsteknik, som kan skada deras globala verksamheter.

EMS- förtagen har växt dramatiskt genom uppköp och därigenom ärvt olika applikationer.
EMS- företagens svaga respons att lösa sina IT- problem har varit negativ för deras distributörer då de inte kunnat följa upp lager och orderinformation. Källa EBN

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-1