Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 januari 2009

Partnertech nyanställer

Till skillnad mot många företag har Partnertech i Karlskoga en god orderingång och behöver nyanställa.
”Under hösten har vi ökat antalet anställda med ett 25-tal personer och nu anställer vi fler”, säger Kjell Edholm, vd för Partnertech i Karlskoga.

Att Partnertech ser på framtiden med försiktig optimism har flera förklaringar enligt Edholm. Man har bland annat arbetat med att sprida riskerna och fått en bredare kundbas.

”Vi jobbar mot flera branscher, bland annat försvarsindustrin, fordonsindustrin, off shore och maskin. Vi har också genom att vara konkurrenskraftiga lyckats hitta nya kunder och det är kanske den största förklaringen till att vi haft en kraftig tillväxt på försäljningen. Lite exceptionellt i dagsläget”, säger Kjell Edholm.

Partnertech har också lyckats planera sina maskininvesteringar väl. Kjell Edholm menar att även om det naturligtvis finns en långsiktig planering bakom investeringsbesluten så gäller det också att ha lite tur. ”Vi har haft tur med rätt kunder. Vi har lyckats få framgångsrika kunder som haft en bra utveckling på sin försäljning och det har lett till att vi nu har en bra situation på ordersidan”, säger han enligt na.se.

Med tanke på lågkonjunktur och finanskris är dock optimismen även kombinerad med en stor vaksamhet. ”Vi ser inga tecken på en sviktande orderingång, men vi kan ju inte utesluta att vi kan komma att påverkas. Vi måste hela tiden vara väldigt vaksamma.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1