Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 14 januari 2009

Tyco Electronics HQ flyttar till Schweiz

Tyco Electronics har enhälligt godkänt ett förslag om förändring av bolagets hemvist från Bermuda till Schweiz.
Aktieägarna kommer att bli ombedda att rösta till förmån för förslaget vid en extra bolagsstämma i Pembroke, Bermuda. Om det godkänns kommer Tyco Electronics att genomföra förändringen så snart som möjligt.

Tyco Electronics koncernchef Tom Lynch säger: "Vår styrelse och ledningsgrupp har kommit fram till att denna förändring är av största intresse för både företaget och våra aktieägare. Sedan Tyco Electronics blev ett självständigt bolag i juni 2007 har vi vidtagit ett antal åtgärder för att förbättra effektiviteten och konkurrenskraften för vår globala verksamhet. Detta är en annan viktig åtgärd i vår utveckling som ett självständigt bolag. Vi har haft en betydande närvaro i Schweiz sedan 1985, däribland företagens administrativa verksamheter, fyra tillverkningsanläggningar och cirka 1000 anställda i Schweiz. Schweiz har dessutom en stabil politik, ekonomi och regelverk, liksom sedan länge etablerade affärsförbindelser och skatteavtal med andra länder. "

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2