Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 januari 2009

1 000 styrsystem levererade till Bombardier från Tritech

Tritech Technology levererade nyligen sitt 1 000:e styrsystem till Bombardier Transportation. Styrsystemet ingÄr i Bombardiers styrdator ILC 951, vilken styr ljussignaler för tÄgtrafik och har sÄlts över hela vÀrlden. De första systemen levererades redan 1997, och Tritechs Ätagande strÀcker sig frÄn design och utveckling till produktion och sÀkerstÀllande av leveranser.
Bombardiers styrdator ILC 951 lÀgger om vÀxlar, tÀnder signaler och styr ATP-system, och produkten sÀljs till jÀrnvÀgsförvaltningar över hela vÀrlden. Styrsystemet har en hög tillgÀnglighet, och kan installeras i tuffa miljöer med pÄfrestningar som temperatur, störningar, fukt och vibrationer, samtidigt som systemet har en lÄg förvaltningskostnad. Tritech har bistÄtt med utveckling av hÄrdvara och operativsystem, produktionsteknik och sedermera förvaltning av produkten.

– Vi Ă€r sĂ€rskild nöjda med Tritechs förmĂ„ga att hĂ„lla systemet producerbart över en lĂ„ng tidsperiod. De Ă€r Ă€ven duktiga pĂ„ att sĂ€kra komponenter och hitta ersĂ€ttningskomponenter nĂ€r nĂ„got försvinner frĂ„n marknaden. Vi kĂ€nner oss trygga med att vĂ„r omsĂ€ttningsmĂ€ssigt största produkt levereras till vĂ„ra kunder enligt order, och vi vet att Tritech Ă€r sĂ„ pass insatta i produkten att de har god framförhĂ„llning nĂ€r det gĂ€ller att upptĂ€cka eventuella problem. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan vi lösa problemen i tid utan att vĂ„ra leveranser pĂ„verkas, sĂ€ger Dorota Baczek, strategisk inköpare pĂ„ Bombardier Transportation i Sverige.

Tritech har inte bara designat och utvecklat maskinvaran utan Ă€ven den programvara som ger en sĂ„kallad ”hot standby”-funktionalitet. Detta innebĂ€r att det finns en dator i standbylĂ€ge som Ă€r beredd att ta över direkt om det skulle hĂ€nda nĂ„got med systemet som styr tĂ„gtrafiken, vilket innebĂ€r att trafiken inte behöver pĂ„verkas.

– Tritech Ă€r förknippat med hög kompetens nĂ€r det gĂ€ller produktutveckling av bĂ„de komplexa lösningar och konstruktioner avsedda för volymproduktion. Vi har förmĂ„gan att snabbt sĂ€tta oss in i kundens behov, och en av vĂ„ra frĂ€msta drivkrafter Ă€r att omsĂ€tta kundens behov eller idĂ© i en kommersiell gĂ„ngbar lösning. Vi har lĂ„ng erfarenhet av produktutveckling, och Ă€r relativt ensamma om att fĂ„ ut sĂ„ mĂ„nga produkter pĂ„ marknaden, sĂ€ger Per Harsem, affĂ€rsutveckling pĂ„ Tritech.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2