Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 januari 2009

Trots varsel på Partnertech finns förhoppningar

Partnertechs besked igår att företaget varslar drygt 50 personer i Åtvidaberg om uppsägning när mekanikenheten läggs ner är inte helt nattsvart, menar Lennart Haraldsson, socialdemokrat och kommunstyrelsens ordförande i Åtvidaberg.
– Mekanikenheten ska läggas, men det finns stora förhoppningar om en annan intressent som ska kunna fortsätta den verksamheten i samma fastighet, säger Lennart Haraldsson

Kommunledningen hade igår ett möte med företagets platschef och koncernledning och fick då besked som pekar i en positiv riktning:

– Det finns fortfarande en stor tilltro till Partnertech i Åtvidaberg och vi får hoppas att informationen stämmer om att man jobbar aktivt för att utveckla den del av Partnertech som är kvar i Åtvidaberg, säger Lennart Haraldsson, enligt sr.se.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1