Annons
Annons
Komponenter | 23 januari 2009

Powermec ökar takten

Trots tuffare tider investerar Powermec i mer personal. Daniel Holgersson, tidigare Gycom Electric och Egevo Elektronik, kommer fr.o.m. februari att börja som ansvarig säljare på produkterna inom Strömförsörjning, Motorer, Elmek.
"Att få in erfarna säljare med hög marknads- och produktskännedom har alltid varit viktigt för oss på Powermec. Vårt koncept med rätt produkt, rätt kompetens och rätt pris är starkt och stärks ytterligare med rätt rekryteringar”, bekräftar Robert Nordin, försäljningschef på Powermec. "I Taipei, Taiwan, har vi anställt Daniel Ho som ansvarig för sourcing av produkter från Asien. Daniel har över 30 års erfarenhet som produktutvecklare och företagsledare inom strömförsörjning och elektromekaniska produkter. Alla vet om vilka möjligheter det finns hos Asiatiska tillverkare, men att hitta rätt partner är inte helt lätt. Det har många, både kunder och konkurrenter, fått erfara”, säger marknadschef Mikael Häggblom.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2