Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 september 2001

Carrier1 övertar ProStream från Net Insight

ProStream övergår helt i Carrier1:s ägande och blir ett eget affärsområde inom Carrier1.
ProStream bildades i syfte att sälja och marknadsföra professionella medietjänster till tv- och produktionsbolag runt om i Europa. Sedan bildandet av ProStream i februari i år, har företaget ägts till 60 procent av Carrier1 och till 40 procent av Net Insight. Carrier1 får härmed det fulla ansvaret för ProStream och kommer därmed att integrera bolagets verksamhet i Carrier1:s befintliga organisation.

På mediemässan IBC 2001 i Amsterdam den 14-18 september presenteras ProStreams senaste medietjänster baserade på Net Insights DTM-teknik över Carrier1:s paneuropeiska nät.

- De ändrade marknadsförutsättningarna har bidragit till en försening i tidigare annonserade tjänsteintroduktioner. Genom att nu integrera ProStreams verksamhet som ett affärsområde inom Carrier1 möjliggörs synergieffekter mellan kundsegment och produktlinjer. Integrationen av Prostream underlättar också i kundrelationerna då tjänsterna som Carrier1 och ProStream tidigare erbjöd delvis överlappade varandra. Nu kan Carrier1 erbjuda ett samlat tjänsteutbud på ett effektivt sätt, säger Göran Forslund, affärsutvecklingschef, Carrier1. Detta meddelas i ett pressmedddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-20 15:35 V10.9.6-2