Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 januari 2009

Morten Jörgensen på Jörgensen Industrielektronik årets företagare

Morten Jörgensen, grundare av Jörgensen Industrielektronik AB i Vara har blivit utnämnd till årets företagare av Vara kommun.
Motivering till utnämningen är: ”Mortens genuina elektronikintresse, nyfikenhet och förmåga att knyta till sig god kompetens har gjort att företaget vuxit och utvecklats i en takt som medfört att företaget står på en stabil grund. Morten är en god förebild inte minst genom att visa att man kan starta företag i mycket unga år om man har vilja, mod och en affärsidé som man kan växa med.”

Företaget startades 1987 och har idag 12 anställda. Kunder såsom FMV, SKF, LKAB, och Friggeråkers Verkstäder har varit med nästan från starten. Dessa har sedan fått sällskap av andra välrenommerade kunder som Multilift, Joab och Väderstadverken och under senare år har äver Permobil och företag inom den marina sektorn lagts till kundsegmenten.

I dagarna blev även företagets nya EMC-mätrum klart. Detta används för utvecklingsprovning och därmed kan eventuella EMC-problem åtgärdas redan under utvecklingsstadiet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1