Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 01 november 2000

Ortivus tecknar avtal med Agilent Technologies

Ortivus har tecknat tvÄ femÄriga avtal med Agilent Technologies vÀrda ca 32 miljoner USD, dels om en förlÀngning av befintligt marknadsavtal, dels om ett nytt brett industriellt samarbete uppger Ortivus i ett pressmeddelande.
Marknadsavtalet ger Agilent global ensamrÀtt att exploatera och sÀlja Ortivus MIDA-teknologi för hjÀrtövervakning. Det industriella samarbetet syftar till att integrera Ortivus teknologi och system i flera av Agilents övriga produkter samt att gemensamt utveckla nya produkter och systemlösningar.

Det industriella samarbetet syftar dels till att integrera Ortivus teknologi och system i flera av Agilents övriga produkter, dels till att gemensamt utveckla nya produkter och systemlösningar. Genom samarbetet kommer Ortivus teknologi och systemlösningar att kunna ingÄ som delar i fler produkter och större volymer.

Agilent Technologies, som Àr en av vÀrldens största tillverkare av medicinteknisk utrustning, har fyra divisioner inom den medicintekniska sektorn. Tidigare har samarbetet endast berört patientövervakningsdivisionen. Det nya samarbetsavtalet omfattar nu Àven de övriga divisionerna.

Ortivus AB kombinerar IT och telekommunikation inom medicintekniska tillÀmpningar. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför system och komponenter som rÀddar liv och övervakar patienters hÀlsa i ambulanser, pÄ sjukhus och i hemmet. 1999 var omsÀttningen 73 miljoner kronor mot 42 miljoner Äret innan. Antalet anstÀllda Àr ca 60 personer och de Àr noterade pÄ OM Stockholmsbörsens O-lista.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1