Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 februari 2009

Universal Instruments utser elnitec till sin distributör i Sverige

Universal Instruments har utsett elnitec till sin distributör på den svenska marknaden och elnitec kommer även att sälja deras produkter i Norge.
Enligt det nya långsiktiga avtalet med Universal Instruments, kommer elnitec att anta försäljningen och servicen av bolagets SMD assembly utrustning till den svenska marknaden, inklusive Genesis-Lightning chip placement och AdVantis plattformar.

elnitec kommer också att öka utbudet av tjänster som för närvarande erbjuds av Universal själva i Sverige inklusive underhållsstöd för AdVantis och Genesis maskiner. Man kommer även att erbjuda försäljning
och service i Norge.

”Med Universal Instruments har elnitec nu möjligheten att erbjuda ett komplett program inom ytmontering. "Med både Europlacer och Universal täcker vi allt från minsta behovet till en flexibel volymproduktion. Samtidigt ger det för existerande användare en lokal och långsiktig supportyta" meddelar elnitec.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2