Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 februari 2009

Stororder till Scalae

Scalae har inlett året med stor orderingång. Under vecka 7 tecknades utvecklings- och produktionsavtal för ett värde av 3, 5 miljoner. Totalt sett har orderingången varit ca 15% större än budgeterat.
Peter Arndt, Marknadschef på Scalae, konstaterar att Scalaes målsättning om en fortsatt tillväxt överträffat alla förväntningar. Scalae har vid en jämförelse mellan Q4-07 och Q4-08 vuxit med 61%, och siffrorna för Q1-09 ser mycket positiva ut.

’’Vi hoppas detta kommer att hålla i sig och att vi kan lämna lågkonjunkturen starkare än någonsin. Tillväxten i bolaget beror framförallt på de satsningar vi gjort på medicinteknik, marknadsföring och försäljning samt de europeiska partnerskap vi byggt upp’’, säger Peter Arndt.

Scalaes senaste etablerade kontor i Ängelholm går på högvarv och har nu 6 medarbetare på plats men har en förhoppning om att vara 10 anställda innan halvårsskiftet -09.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1