Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 05 mars 2009

EDC skriver avtal med MedArt värt 30 miljoner

EDC har tecknat ett tvÄÄrigt avtal om totalt 30 miljoner med MedArt att producera och förvalta hela deras produktsortiment.
MedArt genomförde under 2008 en leverantörsutvÀrdering med syftet att finna en partner för produktion och förvaltning av MedArts avancerade produkter. Efter utvÀrdering valdes EDC ut som strategisk partner och MedArt har nu beslutat att flytta all produktion till EDC.

Syftet med att flytta produktionen Àr att MedArt fattat ett strategiskt beslut om att fokusera pÄ försÀljning och produktutveckling.

MedArt marknadsför och sÀljer avancerade laserbehandlingsutrustningar avsett för medicinska estetiska och kirurgiska behandlingar.

EDC:s vd Olle Hulteberg sÀger:
- EDC har fÄtt förtroendet att göra allt frÄn kretskort till fÀrdig apparat. Efter en lyckad pilotserie gÄr vi nu igÄng med full serieproduktion. Det kÀnns otroligt bra att i dessa tider fÄ nya affÀrer i den hÀr omfattningen. Det Àr ocksÄ en bekrÀftelse pÄ att vÄrt erbjudande Àr rÀtt dÀr vi arbetar aktivt för att möta kundens förvÀntningar avseende leveranssÀkerhet, kvalitet, pris och flexibilitet. Det hÀr Àr avancerade apparater som EDC ska producera dÀr vÄra medarbetares kompetens verkligen satts pÄ prov men ocksÄ levt upp till förvÀntningarna pÄ ett fantastiskt sÀtt.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2