Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 mars 2009

NOTE får ny order i Norge, tillverkningen sker inledningsvis i NOTE Norrtälje

NOTE och norska Telespor har tecknat ett avtal för tillverkning av avancerad spÄrteknikutrusning baserad pÄ GSM- och GPS-teknologi. Tillverkningen sker inledningsvis i NOTE NorrtÀlje, för att sedan överföras till NOTEs enheter i kostnadseffektiva lÀnder nÀr volymerna ökar.
AffÀren har tecknats med NOTEs Nearsourcingcenter i Oslo dÀr produktionsanpassning och vidareutveckling av produkten sker. Tillverkningen sker inledningsvis i NOTE NorrtÀlje. NÀr volymerna ökar kommer produktionen att överföras till NOTEs enheter i kostnadseffektiva lÀnder. Leveranserna startar under vÄren 2009.

Telespor, som Àgs av norska mobiloperatören Telenor samt kött- och Àggleverantören Nortura, utvecklar och sÀljer produkter och tjÀnster för elektronisk övervakning av djur pÄ bete, exempelvis fÄr.

”HĂ€r ser vi ett bra exempel pĂ„ hur vĂ„r flexibla affĂ€rsmodell Nearsourcing anvĂ€nds för att tillgodose kundens behov. Vi erbjuder flera olika möjligheter till kostnadseffektiv tillverkning och förutsĂ€ttningarna i varje affĂ€r styr var produktionen placeras”, sĂ€ger Arne Forslund, VD och koncernchef pĂ„ NOTE.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2