Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 10 mars 2009

Satel och Induo i fördjupat samarbete

Satels svenska generalagent Induo har i dagarna utsetts till en av de Satels-representanter som kommer att sluttesta nästa generation radiomodem i praktiska fälttester.
”Vi är självklart glada att SATEL utsett Induo och den svenska marknaden till en av de särskilt utvalda marknaderna där nästa generation radiomodem kommer att sluttestas innan den går i produktion. Vi har ett antal kunder i olika branscher som anmält intresse för att vara testpiloter för nästa generation modem” säger Björn Moberg, Induos grundare.

"Induo och den svenska marknaden är strategiskt viktiga för oss, att göra fälttester i Sverige är ett riktigt val och vi är glada över att så många kunder anmält intresse för att hjälpa oss med testerna.” kommenterar Tuomas Pitkänen, SATELs VD.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1