Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 10 mars 2009

Fredrik Celsing tar över som VD och koncernchef i ElektronikGruppen efter Jens Hansson

Jens Hansson har efter knappt tre Är i ElektronikGruppen, som koncernchef respektive vice VD för koncernen, meddelat styrelsen att han önskar lÀmna sin post.
Fredrik Celsing, ansvarig för koncernens största affÀrsomrÄde Electronics och anstÀlld sedan 2005, har utsetts till ny VD och koncernchef.

”Som en effekt av lĂ„gkonjunkturen och den bankfinansiella krisen har koncernen kommit in i ett skede dĂ€r vĂ„rt utrymme för förvĂ€rvad expansion minskat radikalt. Detta har ocksĂ„ fört med sig att förutsĂ€ttningarna för att driva den strategiska utveckling som varit min ambition förĂ€ndrats. Jag har dĂ€rför valt att lĂ€mna bolaget för annan verksamhet”, kommenterar Jens Hansson.

”Jens har under sin tid i bolaget förtjĂ€nstfullt utvecklat koncernen mot en starkare marknadsposition samt skapat en god grund för att successivt Ă„terstĂ€lla lönsamheten för ElektronikGruppen. I Fredrik har vi en stark kraft som kĂ€nner bolaget vĂ€l och dĂ€rmed förlorar vi inte tempo i verksamheten under övergĂ„ngen”, sĂ€ger Kenneth Lindqvist, styrelseordförande i ElektronikGruppen.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1