Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 mars 2009

Flextronics omstrukturerar rejält

Flextronics planerar att genomföra ett omfattande omstruktureringsprogram som syftar till att rationalisera bolagets globala produktionskapacitet. Detta sker som en följd av de nuvarande ekonomiska förhållandena och en nedgång i efterfrågan från Flextronics OEM-kunder.
Den nuvarande ekonomiska krisen och den minskade efterfrågan på kunders produkter inom de flesta branscher har bidragit till att företagets OEM-kunder har sänkt sin efterfråga som i slutändan påverkar Flextronics.

Flextronics omstrukturering av verksamheten syftar till att förbättra den operativa effektiviteten genom att minska såväl arbetskraft som kapacitet.

Dessutom kommer kostnadsminskningar och andra aktiviteter att resultera i en ytterligare förskjutning av produktionskapacitet till länder med högre effektivitet och - i de flesta fall - lägre kostnader.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2