Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 17 mars 2009

Bengt-Olof Larsson till RECAB från VSystems

Ytterligare en ”Embedded Team Player” har anslutit sig till RECABs ”Dream Team”. Bengt-Olof Larsson tidigare VD och grundare av VSystems i Sverige har förstĂ€rkt RECABs redan tidigare starka sĂ€ljorganisation.
RECAB har Àven tagit över ett antal av de tunga agenturer VSystems haft sedan tidigare, bland de större Àr Concurrent Technologies och Pentek, bÀgge tvÄ agenturer som Bengt-Olof haft stor framgÄng med pÄ den Nordiska marknaden.

Bengt Olof har liksom övriga ”Embedded Team Player” pĂ„ RECAB över 20 Ă„rs erfarenhet av Embedded marknaden och en gedigen teknisk bakgrund. Bengt Olof började sin bana med att doktorera inom digital signal behandling, vilket gör honom vĂ€ldigt lĂ€mpad att hjĂ€lpa sina kunder med att vĂ€lja lösningar för sina utmaningar.

"Tillskottet av Bengt-Olof och de nya agenturerna förstÀrker ytterligare vÄr position pÄ den för RECAB startegiska marknaden för bakplans baserade Embedded system. VÄr mÄlsÀttning Àr att ha ett komplett utbud av produkter med valfrihet för vÄra kunder sÄ att vi kan erbjuda den mest optimala lösningen med en hög teknisk kompetens för varje kund, sÀger Johan Nordin Director Marketing pÄ RECAB
För Bengt-Olof kÀnns det stimulerande att fÄ arbeta vidare med sina kunder och med vÀlkÀnda produkter i en stark organisation med stor tillvÀxt.

"Jag ser som min mission att utveckla signalbehandlingsverksamheten hos RECAB. Digital radio, höghastighets A/D- och D/A-omvandling och den typen av konstruktion blir allt viktigare i telekom- och militÀr industrin, detta har varit min specialitet sedan mÄnga Är, sÀger Bengt-Olof.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1